Quantcast

Manuel Carrasco actuarà finalment a l'Auditori de Rivas Vaciamadrid

Després de diversos dies de dubte i incògnita, Manuel Carrasco finalment realitzarà el concert que estava programat per a aquest mateix dissabte a la plaça de toros de Las Ventas.

Tot i que el concert portava diversos mesos anunciat, les llicències i permisos necessaris perquè es realitzés no van ser concedides per Ajuntament ni Comunitat en cap moment a causa del deficient estat en què es trobava la plaça, la qual està només "preparada per acollir espectacles taurins" .

Així, Carrasco ha fet públic que l'esdeveniment es realitzarà en la mateixa data i hora al Auditori Miguel Ríos de Rivas Vaciamadrid .

l'artista compartia el següent post en xarxes socials , a través del qual explicava el canvi:

"Hola a tots i totes. Disculpeu el retard. Finalment hem aconseguit reubicar el concert al Auditori Miguel Ríos de Rivas Vaciamadrid en temps rècord, sent aquesta l'única opció viable mant eniendo el dia i l'hora prevista per al concert.

Hem valorat i sospesat totes les opcions possibles i és el únic recinte que per les seves característiques ens permet realitzar 'l'ÚLTIM BALL'.

als que pregunteu perquè no ho fem en un altre recinte de Madrid, la veritat és que no han estat viables per disponibilitat, aforament i per la producció de pròpia del nostre show.

per descomptat totes les persones que no vulguin o puguin acudir al nou recinte podran sol·licitar l'import íntegre de les entrades . Ara més que mai, amb més cor, més passió i més ganes, us animo a que ballem aquest últim vent, que s'ha convertit en més especial encara si cap, pels últims esdeveniments.

Gràcies per tot.

Manuel Carrasco ".