Quantcast

MYHYV: Joni es queda sol. Andrea passa d'ell

Joni se les prometia molt felices amb l'arribada de Sophie.

El que, de cap manera, esperava és que Andrea, la seva pretendienta preferida li comuniqués que no li venia de gust seguir coneixent.

Andrea ha perdut la seva il·lusió i passa sobiranament del tronista.

Joni no va parar cantar les bondats d'Andrea, qui es va posar dura i va comunicar al tronista que es volia marxar.

Pel que sembla la noia portava uns programes sentint-se malament ja que no entenia com sent la seva preferida, Joni l'hagués col·locat l'última del rànquing.

Joni es va negar a acceptar-ho i va demanar a 'l'última de la llista' que li concedís més temps per demostrar-li que li interessa de veritat. Un temps que Andrea no està disposada a concedir-li.

El viceverso està destrossat i s'arrossega pels passadissos de Mediaset, sembla ser que les raons esgrimides per Andrea no li convencen del tot.

La jove no ha donat el seu braç a tòrcer i li ha assegurat que no hi ha més veritat que la que li ha explicat i que la seva desconfiança no fa més que refermar-la en la seva decisió.

Andrea té claríssim que ja no sent il·lusió per Joni i que no volia patir més. Així ho asseguren des Telecinco.

D'altra banda, Joni estava molt vora amb Elo i la pretendienta, cansada de les seves males contestacions, li ha demanat explicacions.

El jove ha assegurat que no li passava res, però que li havia fet mal que, la noia, s'hagués comportat com una "niñata" a l'preguntar-li que si a Sophie també l'havia conegut per Instagram.

" Em cridaves niñata ?", Va contestar una Elo sorpresa.

A Sandra tampoc li ha anat bé que Elo fos la triada per Joni per veure a la cita sense càmeres, però ha preferit guardar silenci perquè el tronista no tenia un bon dia.

Ivan, el extronista, ha pres la paraula i li ha demanat a Sandra que fos sincera i que expliqués el que realment li feia estar malament.

Pel que sembla, Sandra sabia que la nit boja d'Elo i Joni no havia acabat a la discoteca, però això no semblava ser el que realment li preocupava la pretendent.

Joni ha negat la informació i ha consolat amb molt d'afecte a la Sandra, la jove està atabalada per coses de fora i vol que està segura que confia en ella.

Continuarà .. .