Quantcast

Així va ser la jornada d'ahir de Champions League 2017

Barcelona 3-0 Juventus
El Barcelona va passar per sobre del Juventus. La "venjança" es va servir en plat fred. L'eliminació de l'any passat rondava al cap de Messi des de la passada primavera. Dembele va ser titular i el Camp Nou va gaudir amb Leo. Va signar dos gols que van aixecar a Barcelona, ??donant-li a Rakitic també el 2-0. La resta va servir per ratificar les bones sensacions de Semedo, la manca d'ajust de Dembélé i les llacunes de Dybala.

Roma 0-0 Atlètic de Madrid
Va aparèixer poderós l'Atlètic, just com havia aparegut a València. Cinc minuts de posada en escena, per veure si cau algun, ja plegar veles toquen. La va tenir Saül, en jugada iniciada per Vietto i desenvolupada per Filipe, però el toc subtil d'esquerrà es va anar al pal per respir de l'Olímpic, per anticipar el que anava a succeir després i perquè comencés un nou partit, en el qual, aquesta vegada sí, i encara que fos durant una estona, davant de l'esquadra blanca i vermella havia rival. Primer la va tenir Vietto en mà a mà, després l'esmentat Saül dins l'àrea, després Thomas des de lluny, més tard Correa després maniobra sibil·lina, encara Carrasco entestat a jugar sense companys i per fi, abans de la de Saül, una altra vegada Correa per l'enèsima parada d'Alisson. De la Roma no hi havia rastre, del gol tampoc.

Benfica 1-2 CSKA Moscou
El CSKA de Moscou va aconseguir la primera victòria a la fase de grups de la Champions League a costa d'un Benfica que va merèixer més. El conjunt portuguès es va avançar gràcies a un gol de Seferovic només començar la segona part, però un penal transformat per Vitinho i un gol de Zhamaledinov a 20 minuts del final van permetre als russos endur-se els tres punts de Lisboa.

< p> Olympiacos 2-3 Sporting de Portugal
Es preveia un partit calent. Una trobada de dos equips que, en principi, estan condemnats a lluitar per la tercera plaça, posició que dóna accés a l'Europa League. Es fa difícil pensar que algun dels dos deixi fora de la Champions a Barcelona o Juventus. Molt difícil, vaya.El començament de l'Sporting de Portugal va ser letal. Als 13 minuts ja guanyava per 0-2. Per cert, Doumbia va ser l'autor del primer gol de la present edició de la Champions. En només dos minuts ja es va portar el seu trofeu. La segona part va ser diferent. Olympiacos va donar un pas endavant, no li quedava una altra, i va ser a la recerca de la porteria dels portuguesos. No obstant això, la reacció va arribar tard. Dos gols en el descompte de Felip Pardo van maquillar el resultat per als grecs.

Man. United 3-0 Basilea
El Manchester United va tornar a la Champions League amb una actuació contundent i va passar per sobre del Basilea per aconseguir el 3-0 que va reflectir el marcador. Els 'red devils' van dominar al seu rival, van marcar menys gols dels que van merèixer i tot i així van aconseguir una còmoda victòria que els permet completar amb un somriure la seva tornada a la màxima competició europea.

Celtic Glasgow 0-5 PSG
En el Paradís, el PSG va lluir als seus tres dimonis. En els seus primers 40 minuts a la Champions junts, Mbappé, Cavani i Neymar van col·leccionar els seus primers gols europeus com a membres de la 'MCN' i triturar el Celtic (0-5). El mur d'Adrià no va aguantar les escomeses d'un monstre de tres caps que ha exportat les seves exhibicions a la Ligue 1 a la Lliga de Campions. No van ser els bàrbars però sí un atac i un equip que fica por a Europa. L'equip d'Emery es va endur el primer combat per KO abans del segon assalt.

Chelsea 6-0 Qarabag El Chelsea va golejar sense problemes al Qarabag àzeri, un dels equips més fluixos de la competició, i que va proporcionar un plàcid debut a 'Spanish' Chelsea d'Antonio Conte. Els gols 'blues' van tenir algun accent espanyol. Pere, que va signar el seu primer gol a la Champions amb el Chelsea, i Azpilicueta, en el seu primer tant en 35 trobades en aquesta competició, van completar les dianes de Zappacosta -un golàs des d'una banda després d'un jugadón-, Bakayoko, Batshuayi i Medvédev, aquest en pròpia porta.

Bayern Munic 3-0 Anderlecht Una derrota havia estat suficient perquè la caixa dels trons es desencadenés al Bayern. Després de caure davant el Hoffenheim (2-0) a Sinsheim i després d'algunes declaracions incendiàries, Ancelotti i el conjunt bavarès van tornar a treure el somriure. L'escenari europeu i un rival modest com l'Anderlecht eren propicis per deixar enrere tots els problemes. Els alemanys, en la primera jornada de la Lliga de Campions 2017-18, es van imposar als belgues per 3-0. Els gols van arribar dels peus de Lewandowski, Thiago i Kimmich.