Quantcast

Així va aconseguir rescatar la policia a un menor ocult a l'interior d'un autobús a Tarifa

Agents de la Policia Nacional han localitzat en el lloc fronterer marítim de Tarifa (Cadis) a un nen de 15 anys d'edat i de nacionalitat marroquina que pretenia entrar a Espanya amagat als baixos d'un autobús que realitzava la ruta Tànger Ville -Tarifa.

Els agents es van adonar del menor quan van escoltar la seva veu mentre inspeccionaven l'autocar. Segons ha indicat la Policia, pel que sembla es va introduir a través d'un forat situat als baixos de l'autobús, quan l'amortiment estava en el seu nivell més elevat. No obstant això, en baixar el nivell, la possibilitat de sortir va ser impossible.

Els policies de fronteres van haver de desmuntar algunes parts del vehicle per poder alliberar el jove que es trobava molt nerviós i afectat per les altes temperatures.

Quan va poder ser rescatat va ser atès pels serveis sanitaris.

& # 128.253; & # 65.039; Rescatat en #Tarifa un menor que anava a entrar a Espanya en els baixos d'un autobús. Estava en situació límit per les altes temperatures pic.twitter.com/DGTXZiKlJZ

& mdash; Policia Nacional (@policia) 13 setembre 2017