Quantcast

Rufià s'arma amb una impressora per a la seva "teatret" independentista al Congrés

L'espectacle ha començat amb la pregunta del portaveu adjunt d'ERC, Gabriel Rufián, la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, en la qual li demanava explicacions sobre per què va qualificar les recents votacions al Parlament, sobre el referèndum independentista català, com "la mort de la democràcia".

Després de rebre una primera resposta, Rufián s'engreishava la seva intervenció per defensar el procés secessionista, amb una impressora, que presentava com "Això és el cos del delicte. Una humil impressora republicana" i després d'apuntar que no és capaç d'imprimir bitllets de 500 euros, ha instat el govern a que "deixin de fer el ridícul, deixin de perseguir impressores i persegueixin a corruptes".

En el seu revés, Santamaría, ha retret a Rufián la seva intervenció a l'hemicicle, impressora en mà, i ha aprofitat per dir que aquesta "actuació", és la mostra més clara que el Congrés és una càmera democràtica, enfront de la tirania del Parlament. Així ha assenyalat "vostè pot venir aquí a dir el que vulgui i portar-se posat el que li vingui de gust. Pot portar-se fins i tot la impressora per ensenyar-nos a fer manualitats per fabricar el referèndum a casa (…) inclosos els seus teatrets setmanals ". "Aquesta democràcia que tant li asfíxia, li permet fer les seves teatrets setmanals, mentre el que vam veure al Parlament de Catalunya l'altre dia va ser un exercici de tirania que ningú pot defensar".

el mateix Rufián ha penjat el seu "moment impressora", en el seu Twitter personal il a resposta de Santamaría, l'ha penjat el seu propi partit, el PP en un tuit.

< p>

Avui hem parlat amb @Sorayapp . I diria que ha estat interessant. pic.twitter.com/Kbbdaq7Olm

& mdash; Gabriel Rufián (@gabrielrufian) 13 setembre 2017

& # 9654; & # 65.039; @Sorayapp dóna una lliçó a Rufián a la # SesiónDeControl pic.twitter.com/QY7eTnOJl5

& mdash; Partit Popular (@PPopular) 13 setembre 2017