Quantcast

Lady Gaga anuncia a Twitter que pateix fibromiàlgia

Lady Gaga pateix fibromiàlgia . Així ho ha comunicat a través del seu perfil oficial a Twitter, on ha compartit el següent missatge:

"In our documentary the #chronicillness #chronicpain I deal w / is #Fibromyalgia I wish to help raise awareness & connect people who have it " //" la malaltia crònica que pateixo al documental és la fibromiàlgia. Espero ajudar que es conscienciï i connectar amb aquells que la pateixen ".

In our documentary the #chronicillness #chronicpain I deal w / is #Fibromyalgia I wish to help raise awareness & connect people who have it.

& mdash; xoxo, Gaga (@ladygaga) 12 setembre 2017

Aquesta malaltia provoca dolor muscular generalitzat, fatiga, son i problemes de memòria, estant això relacionat -segons Gaga- amb seva presència en els escenaris. "Hi ha alguna cosa dins meu que creu que el dolor és un micròfon … i el dolor no em fa cap bé a menys que el transformi en alguna cosa que ho sigui" , declarava l'artista de 31 anys en la roda de premsa del Festival Internacional de Cinema de Toronto .

Ha estat en aquest mateix lloc, on es projecta el seu documental Five Foot Two -disponible en Netflix a partir del 22 de setembre-, on Gaga va anunciar que es retiraria dels escenaris temporalment per millorar el seu estat i curar-se. " Necessito baixar el ritme per curar-me " , va comunicar a l'anunciar una retirada que s'executarà després de l'última data confirmada de la seva gira actual.

< p> Gaga assegura que la retirada serà temporal i que durant ella crearà nous continguts .

el seu tour passarà per Barcelona el proper 22 i 23 de setembre , sent aquests un dels últims concerts que oferirà la cantant nord-americana en territori europeu.