Quantcast

Bustamante toca fons … o no

Si el començament de l'estiu no va ser l'ideal per a l'intèrpret de Sant Vicente de la Barquera, preciosa localitat càntabra. Sembla que quan aquest ha arribat al seu final, Bustamante ha tocat fons, així ho assegura la revista Lecturas.

Sembla ser, que després de la seva separació de Paula Echevarría, el 'extriunfito' no aixeca cap.

Als seus problemes de salut, a causa dels quals va haver de suspendre algun dels seus espectacles, ara es sumen un preocupant estat d'ànim, un moment professional força millorable i la seva major drama, la separació de la qual és la mare dels seus filla.

Però un halo d'esperança s'albira a l'horitzó.

Unes fotografies, que es publicaran avui a la revista Setmana, mostren a la parella en una actitud molt afectuosa i com apuntem, aquestes imatges arriben en un moment de gran especulació sobre com és la relació de la parella.

Els dos es mostren el seu afecte aliens a les mirades i, sobretot, molt relaxats. Esperem que la seva relació es recuperi com més aviat millor.

La revista inclou també un reportatge sobre Paula Echevarría, guapíssima, en el recent Festival de Vitora, on l'actriu va presentar el seu nou projecte, 'Velvet Col·lecció .