Quantcast

Alt Urgell, 13 de setembre 2017: LA SEU INSTARÀ A LA POLICIA A RETIRAR LA BANDERA

El ple de l'ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat aquest dimarts al vespre una moció d’Esquerra, que ha comptat amb el suport del PDeCAT, que insta la Direcció Nacional de la Policia a complir la llicència d’obres concedida fa uns anys pel consistori. En aquesta, es va denegar la col·locació de pals de bandera a l’estructura exterior de davant de la comissaria del cos policial espanyol, ubicada a l’avinguda Salòria. Quan l'ajuntament notifiqui la decisió a la Direcció Nacional de la Policia, aquesta tindrà un mes per retirar la bandera del tòtem exterior. Si no ho fa, es podria obrir un procés sancionador.

Per la seva banda, Compromís X La Seu hi ha votat en contra, argumentant que no volen iniciar una guerra de banderes.

Des d'Esquerra, però, el seu portaveu, Francesc Viaplana, ha deixat clar que no han presentat la moció per una qüestió ideològica.

En aquesta sessió plenària també s'ha aprovat la moció d'Esquerra que insta a l'equip de govern a buscar noves zones d'aparcament cèntriques, tot aprofitant els solars buits que encara queden a l'eixample. El ple també ha servit per aprovat el Compte General de l'ajuntament del 2016, que ha comptat amb els vots favorables del PDeCAT i Esquerra, i els contraris de Compromís per la Seu.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D'ALCALDE DE LA SEU – ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU CXLS – FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ERC