Quantcast

Alt Urgell: Solucions per a l'ascensor del Parc del Segre

El grup municipal de Compromís X La Seu ha denunciat que l'ascensor que comunica el carrer Lluis de Sabater amb l'entrada principal del Parc Olímpic del Segre ha està novament avariat. Una averia que, en aquesta ocasió, ha coincidit amb la celebració de la Copa del Món d'eslàlom. En un comunicat, el principal grup de l'oposició ha lamentat que des del mes de setembre de l'any passat les avaries són reiterades i cada cop més continuades. En aquest sentit, han indicat que l'equip de govern ha invertit al voltant de 10.000 euros en les múltiples reparacions sense posar un remei definitiu que solucioni els problemes que afecten a l'ascensor.

Des de Compromís també han reclamat que es millori la neteja, en considera que mai està net. Per tot plegat, proposen adjudicar el manteniment a l'empresa constructora de l'ascensor per garantir un manteniment més ràpid i eficaç. També proposen millorar la vigilància i un horari de funcionament durant les hores diürnes per tal d'evitar bretolades i maltractament a la instal·lació.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU CXLS