Quantcast

Alt Urgell: El Congrés de natura i esports aplega 150 participants

El 4t Congrés Europeu de Natura i Esports aplegarà a la Seu d'Urgell prop de 150 persones procedents de diversos països d'arreu del món. L'esdeveniment, que s'ha presentat aquest dimecres en roda de premsa, tindrà lloc del 27 al 29 de setembre. Des de l'ajuntament de la capital alturgellenca volen que serveixi bàsicament per a dues coses.

Tot el congrés girarà al voltant de la sostenibilitat i les activitats esportives en el medi natural. Justament, el congrés es dividirà en les quatre dimensions que té la sostenibilitat, i cada pilar comptarà amb algun expert de primer nivell.

A banda de la part més científica, el congrés també tindrà una part pràctica, a través de workshops i activitats a la natura que permetran conèixer els actius que té la Seu i l'Alt Urgell.

Aquest és un congrés bianual i, en el cas de la Seu d'Urgell, ha estat apadrinat simbòlicament per Emma Roca.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL – EDUARD INGLÉS, SUBDIRECTOR INEFC BARCELONA – DAVID VALLVÉ, TÈCNIC D'ESPORTS LA SEU