Quantcast

Els Pallars, 13 de setembre 2017: L'OFICINA DE TURISME DEL SOBIRÀ ESTRENA WEB

L’oficina de Turisme del Pallars Sobirà ha estrenat nova web. La pàgina renovada dona a conèixer tot tipus de contingut de la comarca. L’objectiu és millorar el posicionament online, a més de captar nou públic.

La pàgina està pensada per donar resposta de les múltiples activitats, allotjaments, i llocs d’interès que hi ha a la comarca, aglutinant-ho tot en una web ordenada i molt intuïtiva.

El nou aspecte visual més modern i ordenat, i l’adaptació d’aquesta a pantalla mòbil milloren el servei, facilitant l’augment de visites a la web.

La nova pàgina està estructurada en vuit eixos principals: la natura i els parcs, el senderisme connectat amb el compte de Wikiloc de l’oficina de turisme, la cultura i el patrimoni, les activitats de neu, el turisme actiu i d’aventura, les fires, les festes i festivals, el turisme familiar i la gastronomia de la comarca.

La web està pensada per facilitar als usuaris la planificació del seu viatge a la comarca.