Quantcast

'Sálvame' anuncia la identitat de la seva nova col·laboradora estrella

Tot i que 'Sálvame' segueix sent un dels programes estrella de Mediaset, la direcció del programa ha pres una important decisió: Fitxar a una nova col·laboradora per fer més "polèmiques" les tardes de Telecinco.

L'anunci ha provocat una cascada de reaccions entre partidaris i detractors de la nova integrant de l'equip, que haurà de compartir espai amb Mila Ximénez, Kiko Matamoros o Lydia Lozano, entre altres.

El seu nom ha estat un dels grans protagonistes de l'estiu, després del seu pas per 'Supervivientes', un altre dels grans èxits d'audiència de Mediaset.

Segons ha anunciat la cadena, Alba Carrillo, l'ex de Fonsi Nieto i de Feliciano López, serà la nova col·laboradora del programa. I tot, tot i que en les últimes setmanes ha tingut els seus més i els seus menys amb el presentador oficial del programa, Jorge Javier Vázquez.

Carrillo, que ha passat pel plató de Dissabte Deluxe aquest estiu, ha estat protagonista, entre altres assumptes, per haver portat d'amagat al seu fill als estudis de Telecinco, quan el seu pare, Fonsi Nieto, l'hi havia prohibit.

Alba tornarà a treballar amb la productora 'La Fàbrica de la Tele' després de la fi del programa 'Parli amb elles'.