Quantcast

El Consell Audiovisual Andalús obre expedient pel cas Juan i Medi

El Consell Audiovisual Andalús (CAA) ha de decidir ara si Joan i Mitjà ha vulnerat el principi d'igualtat de gènere, en tallar la faldilla de la companya, Eva Ruiz, amb unes tisores, durant el programa que condueix a Canal Sur . Una "broma" que podria comportar multes de fins a 120.000 euros als responsables de "La tarda, aquí i ara".

Mentrestant, el Govern d'Andalusia ha defensat la seva actuació, i n enmig de les crítiques que se segueixen succeint, ja que el fet s'ha produït lloc a la televisió autonòmica. Així, i l portaveu del govern autonòmic, Juan Carlos Blanco ha recordat que va ser l'Institut Andalús de la Dona, dependent de la Conselleria, el que va elevar les seves queixes al Consell Audiovisual Andalús.

Blanco ha aprofitat la seva compareixença per assenyalar que tant els responsables del programa, com el presentador, lamenten que havia passat.