Quantcast

El sindicat de funcionaris intensifica la seva campanya davant de les ordres il·legals de cara al referèndum de l'1 -O

Sota el títol Com actuar davant d'una ordre il·legal? el sindicat majoritari de funcionaris públics, CSIF, tracta de recollir un protocol d'actuació perquè els empleats públics sàpiguen com respondre si reben ordres il·legals.

Aquest document, que apareix redactat a manera pregunta- resposta, és el fruit de tots els dubtes que el sindicat ha rebut de part dels treballadors davant els preparatius de la convocatòria il·legal del referèndum independentista del primer d'octubre.

En aquest marc d'incertesa, el responsable de CSIF a Catalunya, Joan Escanilla, es reunirà la setmana que ve amb la directora general de relacions sindicals de la Generalitat, Pilar Sorribes, per analitzar la situació dels empleats públics catalans.