Quantcast

La gira Còmplices de Mahou estrena la seva segona edició nacional amb Dani Martín i Rulo i La Contrabanda

Còmplices de Mahou anuncia una nova edició del seu gira, la segona a nivell nacional , amb Dani Martín i Rulo i La Contrabanda com protagonistes de la presentació a la sala el Sol.

la gira començarà el proper 30 de setembre Notícies trobades en Teatre Barceló amb el concert de Raphael i recollirà 08:00 concerts més durant tot el mes de novembre.

Setze artistes de diferent gènere i primer nivell en sis ciutats diferents a través de vuit esdeveniments independents que comparteixen com a denominador comú el intimísimo i la proximitat d'un concert privat: aquest és el gran atractiu d'aquest cicle que es confirma com una de les propostes més interessants del panorama nacional.

a més de poder veure els germans Conill torres – Leiva i Sidecars – junts a She ( Madrid, 31 / octubre ), aquesta segona edició nacional ens regalarà col·laboracions com la de Rayden i Viva Suècia < / b> en Galileu Galil ei ( Madrid, 28 / novembre ), Amaral i Lleó Benavente ( Gijón, 20 / novembre ) o Depedro i Jorge Drexler < / b> ( Madrid, 30 / novembre ), concert amb el qual es tancarà el cicle a la sala el Sol, mateix lloc on va començar ahir a la nit.

Els concerts seran gratuïts i per a un públic molt reduït. La sol·licitud d'invitacions encara no s'ha obert i tampoc es coneix a través que plataforma es realitzarà.

Dani Martín i Rulo i La Contrabanda, protagonistes en l'obertura

tot i que el primer concert obert per al públic serà el de Raphael, la presentació del cicle va comptar amb una primera presa de contacte protagonitzada per Dani Martin i Rulo i la Contrabanda.

els dos artistes -amics dins i fora de l'escenari- van servir com a perfecta mostra del que significa aquesta complicitat amb què compten els escenaris d'aquest cicle. Corró primer i Dani després van aconseguir fer de la sala El Sol el saló de casa de tots els allí presents.

Tranquils i allunyats de les multituds que freqüentment els envolten, els artistes van regalar més d'una col·laboració, tancant el concert amb Maneres de viure de Leño, interpretada per els dos grups al complet . En el cas de Rulo, aquest serà l'únic concert que oferirà a aquest cicle, mentre que Dani Martín repetirà