Quantcast

Manuel Carrasco i Vanesa Martín cancel·len els seus concerts a Las Ventas per motius de seguretat

Els concerts de Manuel Carrasco i Vanesa Martin, programats per al 15 i 16 de setembre respectivament, no seran celebrats després de no rebre el permís necessari a causa de motius de seguretat en el recinte. Després de diverses hores d'espera i pressió, ni Ajuntament ni Comunitat han decidit atorgar els permisos necessaris a la plaça de toros de Les Vendes a causa de problemes que han estat detectats al recinte per part de la direcció de Edifición .

Des de la Comunitat de Madrid afirmen que aquest informe negatiu va ser rebut el passat 11 d'agost i que en tan sols dues hores es va tramitar la denegació de la llicència. D'altra banda, l'Ajuntament ha reafirmat la seva postura que Las Ventas està ben condicionada per recollir espectacles taurins , però no un altre tipus d'esdeveniments sobre els quals recauen riscos d'incendi, seguretat d'utilització i accessibilitat .

Els dos organismes -Ajuntament i Comunitat- s'exculpen i intenten carregar a l'altre amb la responsabilitat del cas. Des de l'Ajuntament s'afirma que no s'han realitzat a temps les reformes necessàries i que en aquest cas és l'organisme regional qui hauria d'haver actuat amb més rapidesa i eficàcia davant els informes de la direcció d'Edifición.