Quantcast

Coyote atropellat sobreviu a un viatge de 30 minuts encastat al capó

La setmana passada, Georgie Knox, una dona de Airdrai, Alberta, (Canadà), va atropellar un coiot mentre conduïa de matinada cap al seu lloc de treball a Calgary (Canadà), a uns 30 minuts de casa.

Sorprenentment, l'animal, que va viatjar durant tot el trajecte encastat al morro del vehicle, va sobreviure.

Knox, res a veure amb Amanda, va publicar un post en el qual va relatar la seva increïble història:

La setmana passada mentre conduïa cap a meu lloc de treball, d'hora al matí, un coiot es va llançar davant del cotxe i li vaig colpejar. Vaig sentir un cruixit i vaig pensar que li havia atropellat causant-li la mort.

Més tard quan vaig parar en un semàfor, a prop de la feina, una operària de la construcció, em va avisar que hi havia un coiot incrustat en el meu cotxe.

Quan vaig sortir per veure-ho, el pobre bestiola mirava cap amunt i parpellejava. Immediatament, vaig notificar la situació al 'Alberta fish and wildlife' (Centre de Conservació de Vida Salvatge), els qui van acudir, al moment, per recatarle.
Miraculosament, va ser alliberat i no va tenir lesions de gravetat, tot i haver viatjat des Airdray a Calgary a unes velocitats d'autopista.

Els biòlegs van examinar l'animal i van dir que estava bé i que podia anar-se'n. El van alliberar a Kananaskis. Certament, la natura té altres plans per a aquest 'noi' tan especial “.