Quantcast

Lady Gaga anuncia un retir temporal per curar-se

L'artista nord-americana Lady Gaga ha anunciat aquest cap de setmana al Festival Internacional de Cinema de Toronto que té intenció de retirar-se temporalment del món de la música per descansar i millorar el seu estat de salut .

la fi de la gira Joanne World Tour 18 d'DECEMBRE – és la data triada per Gaga per començar aquest període de descans i calma durant el qual, segons ha dit, no deixarà de compondre.

la notícia ha estat comunicada durant la promoció del seu documental Gaga: Five Foot Two < / i>, el qual es podrà veure pròximament a la plataforma de streaming Netflix . Gaga diu que "baixar el ritme per curar-se" ja que durant els últims mesos ha hagut de cancel·lar diverses actuacions a causa de problemes de salut i la seva confirmada sinovitis -malaltia crònica que produeix una inflamació de la membrana que cobreix les articulacions -.

va ser en 2009 quan Gaga va començar la seva meteòrica carrera. Va aconseguir la fama mundial amb el llançament de The Fame (2008, Interscope Records ) i des de llavors no ha deixat de girar amb temes com Alejandro , P Oker face , Just dance , Perfect il·lusió o < i> Telephone .

la durada de la retirada temporal de l'artista no està definit, però el que si és segur és que totes les cites del seu actual gira es realitzaran . Així, Lady Gaga visitarà Espanya en les pròximes setmanes per celebrar dos concerts a Barcelona -21 i 22 de setembre -.