Quantcast

Foo Fighters presentaran el seu nou disc en un xou secret a Barcelona

Foo Fighters editarà aquest 15 de setembre la seva nou àlbum , Concentrate and gold . La banda liderada per Dave Grohl presentarà l'endemà del llançament a Barcelona aquest nou disc després de més de quinze anys sense tocar a la ciutat. Per accedir al xou, que serà secret i exclusiu , s'haurà d'aconseguir l'entrada a través d'invitació dels patrocinadors oficials o amb la reserva i compra el CD o LP en diferents clients. < / p>

Després de l'exitós llançament de Run -que supera els 15 milions de reproduccions en YouTube -, el grup va revelar un segon avançament del disc a mitjans d'agost: The sky is a neighbourhood , descrit per Grohl com " el millor que hem fet a nivell de so ".

Aquest mateix dijous s'ha revelat un tercer tema de Concrete and gold < / i> que, sota el títol d ' The line , està disponible per a aquells que hagin fet la reserva de l'àlbum. Per Foo Fighters, The line és "una recerca d'esperança en aquesta època que ens toca viure , en què sents que has de lluitar per la teva vida a cada moment, i que t'ho jugues tot ".

Foo Fighters portarà Concrete and gold als escenaris de festivals i estadis de tot el món. La gira nord-americana arrencarà el proper 7 d'octubre al festival Califòrnia Jam 17 -en el Parc Regional Glen Helen a San Bernardino-, on compartiran cartell amb artistes com Queens Of The Stone Age, Cage The Elephant o Liam Gallagher, però el veritable començament de la gira passa pel concert secret que se celebrarà el 16 de setembre a Barcelona.