Quantcast

Aquesta és la dràstica decisió que ha pres Lady Gaga i que no agrada als seus fans

Els seguidors de Lady Gaga han rebut una notícia que mai els hagués agradat rebre. La cantant ha comunicat la dràstica decisió que venia estudiant des de feia setmanes: Retirar-se temporalment de la música.

La nord-americana ho anunciava al Festival Internacional de Cinema de Toronto, després de la projecció d'un documental sobre la seva vida

"Me'n vaig a fer un descans. No sé per quant temps serà ", comentava la polèmica cantant, que iniciarà aquest retir a partir de desembre, quan finalitzi la seva actual gira 'Joanne World Tour' .

la cantant va confessar aquest any, en una entrevista per a la revista nord-americana Arthritis, que pateix de sinovitis (una inflamació de la membrana que cobreix les articulacions). A més, té una lesió al maluc per la qual va haver de posposar la gira The Born This Way Ball Tour a 2013.