Quantcast

Els 10 equips favorits a guanyar la Champions League

La Champions League per fi està de tornada. La competició que tant estimen els aficionats al món del futbol inicia el seu seixantè tercera edició i ho fa amb el Reial Madrid com a equip a batre sent l'equip que aconsegueix vèncer dues vegades de manera consecutiva el títol – tres a quatre anys – des que s'inaugurés el nou format des de la dècada dels noranta.

des Què! Esports hem elaborat una llista dels deu equips favorits a alçar-se amb el trofeu més desitjat. Aquests són:

Reial Madrid : El conjunt de Zidane, que és el vigent campió del torneig, surt com a favorit per revalidar títol. Cristiano Ronaldo tornarà a ser el líder d'un equip que combina la maduresa dels veterans amb la qualitat dels més joves. La tretzena Champions pot ser realitat si mantenen el mateix fam de victòria.

Barcelona : Tot i perdre a Neymar, el club blaugrana, de la mà de Leo Messi i Luis Suárez , és sempre clar candidat a alçar-se amb el trofeu. En aquesta edició es posaran a prova els fitxatges realitzats aquest estiu com Dembélé, que tindrà la difícil missió de substituir el brasiler. Per la resta, la mateixa plantilla per lluitar per tot.

Bayern Munic : Els alemanys sempre són un equip temut a Europa per la plantilla que disposa tots els anys. Són ja quatre els anys que porta l'equip muniquès sense alçar la Orejona i amb Ancelotti volen aconseguir la seva sisena Orejona. A l'exèrcit liderat per Neuer, Lewandowski, Müller, Vidal, Thiago o Robben se li suma James. Tot un arsenal per ser clar candidat al títol.

Manchester City : El club citizen té de nou a la mà una oportunitat única per fer alguna cosa important en aquesta Champions de la mà de Pep Guardiola. Més de 200 milions de despesa en reforçar la plantilla d'un equip que no va ser capaç de passar de vuitens de final. Amb els jugadors que disposa, els skyblues estan obligats a millorar la pobra imatge donada l'any passat a Europa.

Manchester United : Els red devils tornen a la màxima competició continental de l' mà de José Moruinho. Lukaku i Matic són els reforços estrella d'un equip que aspira a fer grans coses en aquesta edició si aconsegueix rendir a un bon nivell. Els quarts de final han de ser, com a mínim, la fita a assolir per al conjunt d'Old Trafford.

Juventus : La Vecchia Signora mai fa soroll, però sempre és un equip que està en totes les travesses per alçar-se amb el trofeu. La Juve manté la mateixa base de l'any passat encara que ja no podran disposar d'un dels seus líders a la defensa, com Bonucci, que va ser traspassat al Milan. Dybala serà el referent d'un equip sòlid, que sempre rendeix de manera eficient.

Chelsea : El vigent campió de la Premier torna després d'un any d'absència. Antonio Conte ha aconseguit reunir un equip consolidat i fort en el qual tots els futbolistes rendeixen molt bé. Tot i no comptar amb Diego Costa per aquesta temporada, l'equip blue manté l'olfacte golejador amb Morata i Bakayoko es presenta com a reforç clau al mig del camp juntament amb Kanté.

París Saint Germain : De lluny, l'equip en el qual tots posaran els seus ulls. La seva controvertida activitat en l'últim mercat de fitxatges ha despertat el malestar de molts grans. Neymar i Mbappé, fitxatges estrelles, reforcen a un equip al qual li falta ser campió de la Champions per començar a sentir-se important a Europa i llevar-se el complex d'inferioritat que tenen.

Atlètic de Madrid < / strong>: el Atleti del Cholo sempre és el gran tapat de totes les edicions. El tècnic argentí manté la mateixa base de l'equip que va arribar a la final de Milan i que va arribar a les semifinals l'any passat. Vitolo, i probablement Diego Costa, seran reforços de luxe per a un equip que estrena estadi en aquesta edició de la Champions.

Liverpool : El conjunt d'Anfield torna al seu competició fetitxe i de la qual és cinc vegades campió. De la mà de Jurgen Klopp, el Liverpool torna a ser l'equip competitiu que va ser quan va guanyar la seva última Champions el 2005. Per a aquest any, manté a Coutinho a la plantilla i té jugadors de qualitat com Can o Sadio Mané. Un equip que té plantilla per donar la sorpresa.