Quantcast

Mercadona treu 338 noves vacants d'ocupació a tot Espanya

La companyia que presideix Juan Roig ha ofert noves vacants d'ocupació destinades a llicenciats en Medicina, a personal destinat a blocs logístics i supermercats, a caps de projectes informàtics ia gestors de pagament.

Les ofertes es han llançat a Madrid, Barcelona, ??València i Eivissa i intentaran cobrir 338 nous llocs de treball.

Un dels objectius de l'empresa, durant el present curs, és el d'incrementar en 4.000 persones la xifra d'empleats . Per a això, Mercadona ha habilitat a la seva pàgina web un espai on es detallen totes les vacants disponibles .

La coneguda cadena de supermercats ofereix contractes indefinits des del primer dia. El salari inicial per a la jornada de quaranta hores setmanals és de 1.297 euros bruts al mes en les escales més bàsiques.

Per a la jornada de 15 hores setmanals el sou és de de 487 bruts mensuals i de 649 per a la de vint hores

Per als llicenciats en Medicina les places es limiten a les ciutats d'Alacant, Albacete, Burgos, Conca, Huelva, Madrid i Pamplona. Aquestes també ofereixen contracte indefinit a temps complet i un salari que oscil·la entre 44.000 i 66.000 euros anuals, tal com s'assegura des ABC .

Els interessats a accedir a les ofertes de Madrid, 36 a total, podran presentar les seves sol·licituds al web de l'empresa, a l'apartat 'Ocupació' , a més hauran d'adjuntar el seu Currículum Vitae.

Barcelona oferta 72 llocs i treball i València, altres 36.