Quantcast

Alt Urgell, 12 de setembre 2017: L'ALT PIRINEU I ARAN, PRESENT A LA MANIFESTACIÓ

L'Alt Pirineu i Aran també ha estat present a la manifestació independentista d'aquest dilluns a Barcelona, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. L'Assemblea Nacional Catalana ha omplert una dotzena d'autobusos que aquest dilluns al matí han sortit des de les comarques pirinenques cap a Barcelona per tal de ser a la tarda a la manifestació de l'11 de setembre. Només a l'Alt Urgell, s'han omplert 5 autobusos, que han recollit gent tant de la Seu d'Urgell com de les principals poblacions de la comarca. Anys anteriors s'havien omplert quatre autobusos, de manera que des de l'ANC s'han mostrat satisfets amb l'increment d'enguany.

Els altpirinencs i aranesos que s'han desplaçat a Barcelona han estat agrupats en dos trams del carrer d'Aragó, el 401 i el 402, tot just a tocar de la cruïlla amb el Passeig de Gràcia, que enguany ha estat l'epicentre de la manifestació.

Parlen al vídeo: MARIA MAS, PRESIDENTA ANC ALT URGELL