Quantcast

Els Pallars, 12 de setembre 2017: EL 13È CONCURS DE FOTOGRAFIA JA TE GUANYADORS

El 13è Concurs de Fotografia Indrets de la Vall Fosca ja té guanyadors.
El concurs inclou 4 categories, paisatges o indrets de la Vall fosca; treballs, feines o activitats que es desenvolupen a la vall; pobles o elements patrimonials; i fauna autòctona. De cada categoria s’ha escollit les tres millors fotografies, més la guanyadora absoluta.

En aquesta tretzena edició es van presentar 150 fotografies de les quals se’n van preseleccionar 46. La millor foto del concurs rep un premi de 400 ' i un trofeu, les millors fotos de cada categoria reben un premi econòmic de 200 '.

El jurat d’enguan l’han format els experts en fotografia Ferran Grau, Josep Amorós i Francesc Farrús, a més d’un representant de la comissió de cultura, i un representant de l'Ajuntament.

En les últimes edicions el volum de fotografies de tardor i hivern, de racons desconeguts o d’activitats esportives ha anat en augment.

En l’edició d’enguany el premi absolut se l’ha endut Joan Llimiñana amb la fotografia 'Open Vallfosca'. En la categoria paisatges o indrets s’ha endut el primer premi la fotografia 'Blanc i negre' de Jaume Charles; en la categoria treballs, feines o activitats, el primer premi ha estat per Joan Macaya amb la fotografia 'Entremonts'; en la categoria pobles o elements de patrimoni, Francesc Mayench ha guanyat el primer premi amb la foto 'Sant Marti de nit'; finalment el primer premi en la categoria fauna autòctona ha estat per Xavier Llimiñana per la fotografia 'Prenent el sol'.