Quantcast

L'Alta Ribagorça, 12 de setembre 2017: GRAN VOLUM DE PARTICIPACIÓ EN EL CURS D'ESTIU DE LA UDL

El curs d’estiu que organitza el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça conjuntament amb la Universitat de Lleida ha tingut molt bona rebuda. Aquest any el curs s’ha centrat amb la implantació ara fa 60-70 anys de l’indústria elèctrica, un patrimoni que ha configurat la història de la comarca.

Sota el títol 'Acer, ciment i aigua: el patrimoni hidroelèctric de l’Alta Ribagorça', el curs ha comptat amb una vintena de participants, entre els quals hi havia tècnics, geògrafs, guies interpretadors, representants d’associacions i estudiants.

Durant el curs s’ha combinat classes teòriques amb visites als embassaments d’Escales i de Cavallers per la seva riquesa arquitectònica i tecnològica, a més de mostrar elements molt característics de l’època.

El curs ha donat una visió àmplia del tema tractant aspectes tecnològics, les alteracions en el paisatge i l’impacte humà i econòmic.

Parlen al vídeo: JORDI SUÏLS, COORDINADOR CURS UDL