Quantcast

“Nens repel·lents”. La polèmica factura d'un bar de Logronyo

Una família de Logronyo ha denunciat a un establiment hostaler de la capital de la Rioja pel que consideren un “insult cap als nostres fills i la nostra família”.

Els fets van passar després que la família acabés els seus consumacions en un bar de Logronyo i demanés el compte.

Abans d'abonar la factura, la mare es va fixar en una anotació que estava escrita amb un bolígraf a la part superior del rebut.

Just a la part de dalt del tiquet, escrit a boli, es podia llegir l'anotació 'nens repel·lents'», compte la mare a l' Diari la Rioja.

Davant nostre desconcert, els nens no havien donat cap guerra, al principi pensàvem que es tractava d'una broma, ens acostem a la barra perquè ens expliquessin la 'noteta', i uns suplements que per cert tampoc enteníem, i l'única explicació que vam rebre va ser que 'això eren coses entre ella s'. Els responsables de l'establiment es referien a les cambreres.

Segons els membres del clan familiar no han rebut cap disculpa per part dels propietaris de la cafeteria.

D'altra banda, des de l'establiment asseguren, al mateix mitjà, que es tracta d'un “malentès” i d'”una broma entre cambrers”, però demana perdó si és que la família ha pogut sentir-se ofesa.

«No anava per ells, però no van atendre a raons. Les cambreres van aprofitar la meva absència per fer broma amb els companys, als quals diuen els 'nens', ja que eren els encarregats de cobrar aquesta taula perquè elles s'havien anat a ocupar-se del forn. També hi ha una 'bruixa Piruja', per exemple”, explicava la propietària del local.

La polèmica està servida.