Quantcast

Air Berlin cancel·la més d'un centenar dels seus vols després de declarar malalts un elevat nombre dels seus pilots

Es complica la situació per a Air Berlin … A la seva delicada situació financera, que el 15 d'agost li feia declarar-se insolvent, se li suma, des de primera hora del dia, la cancel·lació per "raons operatives", de les seves vols en diverses terminals alemanyes.

Si inicialment s'apuntava a 70 vols, el diari " Bild" eleva aquesta xifra fins a 127, de manera que són milers els afectats i tot apunta, al fet que anirà en augment. Segons publica aquest diari alemany, la companyia s'enfronta a una vaga encoberta del col·lectiu de pilots, que asseguren estar lluitant per la seva supervivència, i afegeix, que ni ells, ni el personal de cabina, tenen clar quan tornaran als seus llocs de treball.

Air Berlin ha informat en una nota que ha rebut un nombre inusualment alt de baixes per malaltia dels seus pilots i demana disculpes als passatgers per les cancel·lacions. Així, a través del seu compte de Twitter, sol·licita que es "verifiquin l'estatus del seu vol abans d'anar a l'aeroport".

We regret that flights will be cancelled today for operational reasons. Pls check https://t.co/tkysHbzrIC before coming to the airport. pic.twitter.com/e6nYUXo76i

& mdash; airberlin (@airberlin) 12 setembre 2017

quant a la situació de l'aerolínia, el "Bild" ha informat que la direcció d'Air Berlin hauria suspès les negociacions amb un probable inversor per fer-se amb la companyia, per a l'absorció de més de 1.200 pilots.