Quantcast

Meetic descobreix com són les fotos de perfil amb les que més es lliga a la xarxa

Si la intenció és tenir més possibilitats de conèixer a algú i agradar al primer cop d'ull, pren nota i tria fotos en què:

– mostris el teu millor somriure i, com diu la Pantoja, “dents, dents”. Pel 94% dels solters espanyols aquestes fotos són les que més èxit tenen.

– de cos sencer són valorades molt positivament per nou de cada deu solters.

– estiguis sol que una foto en què surtis amb un munt de gent, així ho afirma el 68% dels solters declarant que les imatges amb massa gent no “triomfen”.

– que siguin fetes durant l'estiu. Per vuit de cada deu solters espanyols les fotos preses en aquesta època de l'any són les seves favorites, però aquestes han de ser sense ulleres de sol, segons el 91%.

– en el teu entorn habitual és el lloc ideal. A tots ens agrada poder tenir la màxima informació de l'altra persona, per això fer-te fotos en el teu entorn pot ser una gran idea (74%).

– et mostris tal i com ets però compte amb algunes fotos que puguin generar cert rebuig. Sis de cada deu solters afirma que cancel·laria una cita si trobés fotos de la seva cita amb el seu ex o bevent alcohol.