Quantcast

Portes obertes als Serradells de l'11 al 17 de setembre

El tancament de la setmana de portes obertes al Centre esportiu dels Serradells serà aquest diumenge, coincidint amb la celebració del 15è Triatló Popular d'Andorra. En l'actualitat els Serradells compten amb 3.773 usuaris.

D'altra banda, el comú també informa que ja està en marxa la Temporada Esportiva 2017-2018, amb la participació de 28 escoles esportives que ofereixen la possibilitat d'escollir l'aprenentatge de fins a 23 esports diferents. Setmanalment, en les diferents escoles esportives hi participen una mitjana de 1.500 infants.

Concretament, el curs s'inicia amb 23 activitats per a joves i adults i sis activitats per sèniors. És un programa d'activitats adreçat a totes les edats que es duu a terme mitjançant la col·laboració de 35 entitats esportives amb activitat a Andorra la Vella. A les activitats per a joves i adults hi participen unes 600 persones, mentre que hi ha un centenar de persones grans que prenen part de les activitats sènior.