Quantcast

L'Arxiu Nacional organitza una visita a quatre molins fariners

L'Arxiu Nacional d'Andorra, amb la col·laboració de l'experta andorrana en els molins fariners, Francina Pons Pifarré, organitza un itinerari per quatre molins fariners del país. L'activitat, lúdica i educativa, tindrà lloc el dissabte 30 de setembre de les 10 a les 14 hores. Els molins que es visitaran, amb les explicacions de Pons són la Mola del Tomàs al Tarter, els Molins de Ransol, el Molí vell de Canillo i la Mola del Guillem d'Encamp.

L'itinerari durarà quatre hores i es realitzarà mitjançant autobús que tindrà com a punts de sortida i de tornada la parada situada al carrer Josep Viladomat d'Escaldes-Engordany (davant de Caldea). El recorregut passarà per les valls de Canillo i Encamp mentre es descobreix la història i el patrimoni dels molins fariners del Principat. 

Les places són limitades i per aquest motiu es requereix la reserva i el pagament previ de cinc euros, abans del dimarts 26 de setembre per tal de garantir una bona activitat.