Quantcast

A la venda les entrades per al 35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà

El comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà posen a la venda aquest dimarts dia 12 de setembre les entrades per al 35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà. Els tiquets es poden adquirir a www.festivalnarcisoyepes.ad, amb uns preus que oscil·len entre els 10 i els 30 euros.

L'organització i la direcció artística del festival -a càrrec de Gerard Claret- han dissenyat un cartell que proposa viatjar per l'evolució de la música popular des de diferents estils, en el qual també tenen cabuda la música clàssica i un espectacle infantil. Es duran a terme cinc concerts per a tots els públics, que tindran lloc a l'Auditori Nacional d'Andorra i a l'església parroquial d'Ordino, del 6 al 22 d'octubre.

El festival començarà amb el cantaor Miguel Poveda, que oferirà el seu lloat espectacle poètic i musical 'Íntimo', en el qual interpreta diverses odes de poetes com Miguel Hernández i Federico García Lorca. La cita serà divendres 6 d'octubre, a les 21 hores, a l'Auditori Nacional d'Andorra.

Un altre concert destacat és l'actuació de la saxofonista Candy Dulfer, que presentarà el seu disc 'Together (is all we got)' i farà vibrar el públic amb els ingredients inherents a la seva figura: un potent so funk i unes suaus balades. El concert es durà a terme a l'Auditori Nacional d'Andorra el divendres 13 d'octubre, a les 21 hores.

La trobada familiar d'aquest any la protagonitzarà el musical 'Alícia al país de les meravelles', un espectacle completament modernitzat. L'obra, que està pensada per a públics a partir de sis anys, tindrà lloc el diumenge 15 d'octubre, a les 12 hores, a l'Auditori Nacional d'Andorra.

L'efemèride del festival serà a càrrec de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, juntament amb Ignacio Yepes i el guitarrista Gerardo Arriaga, que retran homenatge a Narciso Yepes coincidint amb els vint anys de la seva mort. El concert, titulat 'Record a Narciso Yepes i a la seva guitarra', tindrà com a peça principal el Concierto de Aranjuez de Joaquín Rodrigo, que Yepes va interpretar en les principals sales de concerts d'arreu del món. L'homenatge es durà a terme el divendres 20 d'octubre, a les 21 hores, a l'Auditori Nacional d'Andorra. 

D'acord amb l'esperit eclèctic del festival, que permet al públic gaudir d'una proposta musical diversa, tancarà la 35a edició el 'Trío Desconcierto'. Tres joves intèrprets de guitarra presentaran el programa 'Danses del món: un recorregut musical a través de diferents cultures', a l'església parroquial d'Ordino el diumenge 22 d'octubre, a les 12 hores.