Quantcast

L'ENA inicia els assajos d'Aniversari', una de les sis propostes teatrals d'aquesta temporada

La Fundació Escena Nacional d'Andorra presenta el repartiment d''Aniversari', una de les sis propostes teatrals de la temporada 2017. L'equip artístic, que es troba immers en el tot procés creatiu, ha iniciat els assajos de l'espectacle que s'estrenarà el dijous 12 d'octubre, a les 21.30 hores, a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria i es representarà també els dies 19 i 20 d'octubre, a les 21.30 hores, al Teatre de les Fontetes de la Massana. 

'Aniversari' és una obra de teatre de text inèdit, adreçada a majors de 16 anys, escrita i dirigida per Juanma Casero i que compta amb Irina Robles com a ajudant de direcció. El repartiment s'ha tancat amb molta presència andorrana i l'equip està compost per Pere Tomas (pare), Oriol Guillem (fill petit), Mònica García (mare), Josep Sobrevals (fill gran), Silvia Forns (germana) i Irina Robles (dona). La fitxa artística esta composta per Olga Areny i Juanma Casero (escenografia i atrezzo), Immaculada Calvo i M. Ortiz (il·luminació), Anna Mangot (vestuari), Jan Tomàs (tècnic d'il·luminació) i Joan Sans (assessor lingüista). 

L'obra explica com una família es reuneix per celebrar un aniversari especial. El transcurs de l'any que ha passat genera noves relacions i inquietuds, i revifen les malenconies i enyorances transitades. El temps transcorregut no ha fet efecte en les vides dels membres d'aquesta família que es reuneix, o almenys és el que ells senten: res passa quan tot passa. 

Les localitats es poden adquirir per Internet a www.codetickets.com, a l'oficina de Turisme de la Massana, al Centre cultural i de congressos lauredià i a la taquilla de l'espai d'actuació des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.