Quantcast

Espanya – Alemanya: A superar el mur de Schroder

La selecció espanyola de Sergio Scariolo va derrotar amb solvència però amb una mica de patiment a Turquia per 56-73 i ja té nou rival. Serà Alemanya que, contra tot pronòstic, va eliminar a França. Els dos bases de nuesttro equip, Sergio Rodríguez d'una banda amb 11 punts, i Ricky per l'altre amb 15, van ser determinants en un partit en què els otomans van posar contra les cordes als de Scariolo, i en què els dos organitzadors juntament amb l'ajuda de Juancho Hernangómez van apagar l'infern otomà.

Alemanya va fer el mateix amb França, una de les seleccions que eren favorites a la medalla d'or. Els germans no tenen a les seves files a Dirk Nowitzki, però si tenen a Dennis Schroder, la figura principal de l'equip en el que va de campionat. El base dels Atlanta Hawks s'ha posat l'equip a l'esquena després de la retirada de la selecció del pivot dels Dallas Mavericks, i amb 23 punts, va derrotar el sol als gals. Al costat de Schroder, Daniel Theis i Robin Benzing són els dos jugadors que manen en la pintura.

Pel que fa al tir exterior, el tir exterior passa per les mans de Lucca Staiger i Akpinar i Ho donen descans a Schroder. Es tracta d'un equip jove i amb molta projecció a llarg termini, però que continua també amb la base de la millor generació del bàsquet alemany.

El partit serà dimarts a les 17:45 i el guanyador s'enfrontarà a Letònia o Eslovènia en les semifinals del torneig.