Quantcast

US OPEN. Les 10 coses que no sabies de Rafa Nadal

Una carrera d'èxits. D'aprenentatge. De caigudes i derrotes. De victòries. De plors i de glòria. Així es podria resumir la trajectòria de Rafa Nadal a lloms del tennis.

No obstant això, segur que hi ha diverses coses de la vida del tennista que se't escapen. La Revista Esquire Llatinoamèrica recull 10 trets del tennista que no coneixes, de la pròpia boca de Rafa:

1. Sóc de Manacor, un poble de Mallorca, que no és el lloc més turístic tot i estar dins d'una illa principalment turística. Estic molt feliç d'haver nascut i crescut allà. Els valors que em van inculcar van influir molt en qui em vaig convertir i el lloc en on sóc.

2. El mar. És una cosa que ens envolta i m'encanta. És el lloc on em trobo més
tranquil.

3. Sempre m'ha agradat l'esport, des que tenia 4 anys sabia que era bastant bo en tennis, però en el futbol també.

4. Durant un partit, generalment volteig a veure el meu equip, Toni sempre és el líder. I en la vida en general, intento seguir el consell del meu pare.

5. M'encanta jugar per Espanya. És una sensació especial el saber que estic representant a tanta gent. Sempre tinc al meu país en la ment en jugar en tornejos mundials.

6. El problema amb els esports és que normalment no tens gaire temps per gaudir dels èxits. La vida i la carrera d'un atleta ha de seguir i sembla que, quan s'està competint, el que hagi passat abans no és tan important ara.

7. Fora del tennis m'encanta jugar golf, menjar amb la família i després a la tarda, anar a la platja oa algun lloc prop d'ella per passar la tarda amb ells. A la nit, m'agrada sopar amb els meus amics i després sortir una mica.

8. Sóc una persona que gaudeix de la comoditat. Tracte de vestir-me d'acord a l'ocasió; però en dies normals, m'agrada vestir casual, em sento còmode amb la roba que s'adapta al meu cos i, normalment, la roba esportiva fa això.

9. El 2002 vaig jugar el meu únic Grand Slam júnior (Wimbledon) i vaig arribar a semifinals …

10. Tinc una fundació que vam obrir el 2008 per oferir programes d'educació a nens desfavorits. Avui en dia tenim centres d'entrenament a Anantapur, Índia i Palma de Mallorca i també mantenim una aliança amb Llogarets Infantils SOS perquè nens i nenes en risc d'exclusió social s'integrin a la societat a través de l'esport en ciutats com Barcelona, ??Granada i Saragossa.