Quantcast

Els actors de 'En sortir de classe' es reuneixen 20 anys després de l'inici de la sèrie

Com passa el temps! 20 anys han passat ja des que s'iniciés a gravar una de les sèries més reeixides de la televisió espanyola: 'Al salir de classe'. Una ficció que va servir de trampolí per a nombroses cares de la ficció com Elsa Pataky, Alejo Sauras, Pilar López de Ayala, Hugo Silva, Leticia Dolera, Miguel Ángel Muñoz o Cristina Castaño, entre d'altres.

a molts d'ells els hem vist aquest cap de setmana celebrant a Madrid l'inici del rodatge.

L'actriu Cristina Castaño ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram una instantània de la trobada al costat d'aquest missatge: "Que feliços vam ser ahir a la nit !! 20 anys després part de l'equip artístic i tècnic de la mítica sèrie #alsalirdeclase ens vam reunir al @greenerpadreclaret per rememorar vells temps i comprovar que 20 anys no són res i que seguim tan joves i tan gamberros com sempre. tant de bo ens ajuntem de nou aviat. M'ha sabut a poc !! "

a la imatge veiem, entre d'altres, a Mariano Alameda, Miguel Ángel Muñoz, Daniel Huarte, Víctor Clavijo, Raquel Meroño o Marian Aguilera.

A mitjans dels any 90 els dirigents de Telecinco buscaven crear una sèrie que tingués similituds amb les sèries nord-americanes per a adolescents com 'Beverly Hills, 90210', 'Salvats per la campana' o 'Califòrnia Dreams', on es pogués reflectir els problemes dels adolescents espanyols. & # 8203; BocaBoca va ser la productora triada per la cadena per dur endavant el projecte que es va emetre entre 1997 i 2002.