Quantcast

Llançaments de la setmana: Jack Bisonte, Penny Necklace i Maldita Nerea

Repassar i indagar entre totes les estrenes musicals pot esdevenir una àrdua i inabastable tasca. Per això ens encarreguem nosaltres de destacar tres dels millors llançaments setmanals.

Aquests són els elegits aquesta setmana. La música dels nostres tres protagonistes és molt dispar entre ella, però tots guarden un punt en comú: la seva procedència.

Força a la música emergent i al panorama nacional!

JACK BISÓ – Love you good (single, autoeditat)

El grup madrileny busca consolidar-se en l'escena alternativa amb aquest nou single. Finalistes del concurs Bdcoder i presents en diversos festivals , Jack Bisonte presenta Love you good com a avançament del que serà el seu pròxim treball complet.

Apostem molt fort per ells. Escoltar-és una delícia; veure'ls en directe, pura energia. La màgia que aporta Brian Hunt en la producció dels seus enregistraments es converteix en pura força dalt de l'escenari.

PENNY NECKLACE – La llum (LP, autoeditat)

Diferent i eclèctica. Així ha estat la presentació del nou treball de Penny Necklace. Després de llançar les dues primeres parts de La llum per separat – Càlids i Freds -, Odette completa el cercle amb Neutres , tercer bloc del disc.

Cada un dels blocs compta amb tres temes tan diferents com iguaels que sumen 12 minuts de música constant. Així és ella. Així és Penny Necklace.

El proper 28 de setembre presentarà el disc a la madrilenya sala El Sol. Cita imprescindible. Allà, amb la seva banda, la seva looper i el seu iPad, tornarà a conquerir.

MALDITA NEREA – Ballarina (LP, Sony Music)

Després de signar el tema de l'ahir finalitzada Volta a Espanya amb Ballarina , Maleïda Nerea presenta el seu nou àlbum, d'igual títol. El single compta ja amb més de tres milions de reproduccions a Spotify i es presenta com el tema perfecte per rellançar la carrera del grup murcià.

Ballarina és el primer disc de Maldita Nerea després de tres anys d'aturada discogràfic, sent el setè de la seva discografia. Més enllà del tema ja esmentat, el disc guarda noves joies com Des núvols , Mitjons o Quan totes les històries s'acaben al costat de Leire Martínez de l'Orella de Van Gogh.