Quantcast

Troba al seu llit a una dona nua que va entrar a robar a casa seva

Els fets han succeït a la ciutat d'Anderson, Califòrnia, Estats Units, quan un home va arribar al seu domicili i va descobrir a una dona, totalment nua, ajaguda al seu llit.

El que pot ser una fantasia eròtica per a la major part dels homes, per aquest en qüestió es va tornar en malson.

En arribar al seu domicili, tot semblava normal però alguna cosa va cridar la seva atenció. A l'entrada hi havia un paquet postal obert. És estrany.

La víctima va entrar al seu domicili i a la cuina va descobrir una altra sorpresa. Sobre la taula hi havia un entrepà mossegat al costat d'una cervesa que algú havia tret de la nevera. Aterridor.

Els seus temors van augmentar encara més quan va descobrir que algú havia utilitzat la cambra de bany per a donar-se una dutxa. Sobre el sòl havia roba bruta que no era seva.

Finalment, va trobar a una dona totalment nua dormint al seu llit. L'home va despertar a la dona, que, com si res, es va vestir i va sortir caminant de casa.

En aquest moment, l'amo de la casa va aprofitar i va trucar la policia. Per a impedir que la dona s'escapés, l'amo de la casa va començar a seguir-la, i així va poder ser detinguda.

La sospitosa és una dona de 33 anys i es troba arrestada, acusada de furt menor i possessió de béns robats.

Abans de sortir de la casa, la dona va furtar una caixa de cigarrets.