Quantcast

VIDEO | Noel Gallagher plora cantant 'Do not look back in anger' a Manchester

Noel Gallagher, ex fundador i integrant d'Oasi, va participar amb la seva actual banda -Noel Gallagher s High Flying Birds- al primer concert celebrat al Manchester Arena des que tingués lloc l'atemptat del passat 22 de maig.

l'artista, natural de Manchester, va realitzar una de les actuacions més emotives de l'esdeveniment, arribant al seu pic de sensibilitat amb Do not look back in anger , cançó que la ciutat va acollir com a himne després del fatídic atac.

la intensitat va ser tal que el mateix Gallagher -conegut pel seu fort caràcter i arrasadora personalitat com el seu germà- no va poder aguantar les llàgrimes . "Cada vegada que canteu, guanyem , així que canteu com mai havíeu cantat abans" , va dir Noel a la meitat de la seva actuació, demostrant una vegada més que la música ha servit com nexe d'unió i força davant l'adversitat a la ciutat britànica.

Reobertura segura i exitosa

Sota el nom de Tots som Manchester, l'esdeveniment va recollir les actuacions de Rick Astley , The Courteeners o Blossoms . En canvi, Liam Gallagher -germà de Noel- no va poder assistir a causa de que va formar part del cartell del Dcode Festival , desenvolupat el mateix dia a Madrid.

Fuertes mesures de seguretat van dominar la reobertura del Manchester Arena, la qual es presentava com " molt emotiva per a tothom i important per unir a la gent en homenatge a les víctimes " segons Andy Burnham, alcalde de la localitat.

Gairebé quatre mesos ha estat el temps que ha estat tancat el recinte en el qual va actuar el terrorista suïcida Salman Abedi. L'atac va causar vint morts i cinquanta-nou ferits després de l'atac, el qual va ser perpetrat durant un concert de la nord-americana Ariana Gran.