Quantcast

Diversió familiar per recaptar fons per l'equip de natació dels Special Olympics

Una vegada més, i ja en van quatre edicions, l'estació d'esquí de Pal ha acollit la diada solidària 'Fun at pal', organitzada pel Club Internacional d'Andorra. L'esdeveniment ha començat a les onze del matí i s'ha allargat fins a les tres del migdia. A l'aire lliure s'han desenvolupat activitats i entreteniments per a tothom, per a gent de totes les edats i nacionalitats.

Aquells que s'han atrevit a combatre el fort vent i les baixes temperatures, han pogut gaudir del tradicional joc de la corda o l'estira-i-arronsa, de tómboles, curses de sacs i de culleres amb ous o tallers de pintura facial, entre d'altres. Tampoc no han faltat aliments, begudes i música per amenitzar el matí.

Aquesta vegada l'entrada de dos euros que es cobrava a cada persona, o de deu euros per a famílies, es destinarà a l'equip de natació dels Special Olympics. En l'edició de l'any passat es va aconseguir arribar a recaptar gairebé 7.000 euros, que es van destinar a la Creu Roja. Tot i que des de l'organització enguany es volia assolir una xifra econòmica força similar, han afirmat que el mal temps els ha jugat una mala passada. “Aquest any recaptarem menys, però no hi podem fer res”, ha afirmat Louella Turner, membre organitzadora de la diada solidària.

Turner també ha explicat que impulsen la jornada solidària perquè estant molt contents que Andorra els hagi acollit. De cara a l'any que ve encara no han pensat a qui destinaran els diners recaptats, però Turner ha avançat que estan estudiant la possibilita d'impulsar la festa mitjançant un altre format. Membres del Special Olympics també han participat de les diverses activitats que s'han desenvolupat al llarg del matí i s'han mostrat molt contents per ser els escollits.