Quantcast

Balanç positiu de la 1a edició dels Esports d'Estiu destinats a la gent gran

Els Esports d'Estiu adreçats a joves d'entre 3 i 16 anys ha tancat la 29a edició amb una ocupació de 400 nens per setmana, segons informa en un comunicat el comú d'Escaldes-Engordany. La novetat d'enguany recau en la gent gran que s'ha sumat a l'oferta estiuenca de la parròquia i ha participat de la 1a edició dels Esports d'Estiu per a la gent gran. Un total de 56 persones han gaudit de diferents activitats esportives que s'han dut a terme durant 4 setmanes repartides entre els mesos de juliol i agost i que han estat especialment dissenyades per a aquest col·lectiu d'edat.

L'aquagym, els jocs de destresa i coordinació, l'hoquei, les curses d'orientació, els exercicis de manteniment i relaxació juntament amb la sortida dels dijous a la muntanya, han estat algunes de les activitats més apreciades. El conseller d'Esports, Jordi Vilanova i la consellera de Gent Gran Sandra Tomàs estan satisfets de la iniciativa que ha nascut amb l'objectiu d'apropar l'esport a la gent gran. 

Els Esports d'Estiu per a la Gent Gran han comptat amb la supervisió i l'assessorament de dos monitors titulats i una monitora de la Llar que s'han adaptat a les necessitats de les persones inscrites. També han donat pautes saludables i exercicis per a realitzar a casa amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels participants. 

En aquest sentit, la cap de Gent Gran, Maria Lupiañez ha traslladat la satisfacció i el compromís dels participants en les activitats: “Estaven molt contents de la programació que ha estat variada, divertida i innovadora per la majoria d'ells”. Lupiañez ha afegit que “valors com la tolerància i el respecte han estat un eix vertebrador important en aquest projecte.”