Quantcast

Els viatgers del metro de Madrid expulsen a un 'nazi' que va increpar a una dona marroquina

Els fets van passar a les 11.45 hores a l'estació de República Argentina, en la línia 6 del metro de Madrid. Allà un grup de viatgers va aconseguir expulsar del vagó en què viatjaven a un altre passatger que va carregar contra una musulmana, a la qual va cridar: "ves al teu puto país perquè a Madrid no volem moros".

En aquest moment un grup de passatgers va recriminar a l'home els seus comentaris racistes, el que va fer que es baixés del vagó. No obstant això, abans d'abandonar per complet el lloc assegurat: "A veure si tornés un amb bigoti i us fiqués a tots en una puta nau, que la pagaria jo".

En els últims segon del vídeo, gravat per un viatger i pujats a les xarxes socials, es pot veure com l'home s'agafa l'entrecuix i aixeca el braç fent la salutació feixista al crit de "Heil Hitler".