Quantcast

L'Amant i Mercat de Motors, els millors plans per aquest cap de setmana a Madrid

La primera quinzena de setembre arriba carregada de plans diferents per gaudir del cap de setmana a la capital. Després de la volta general de les vacances, et proposem els millors plans per acomiadar l'estiu amb noves propostes culturals i innovadores perquè la tornada a l'escola no sigui tan dura.

Després de l'èxit de la seva primera temporada, la obra teatral l'Amant de Harold Pinter arriba al Pavón Teatre Kamikaze sota la direcció i adaptació de Nacho Aldeguer, amb la col·laboració d'Àlex García com a director creatiu i les interpretacions de Verónica Echegui, Daniel Pérez Prada i juny Valverde.

a partir del 8 de setembre i fins al 8 d'octubre, els espectadors podran gaudir d'una experiència sensorial en la qual es estimularan els sentits amb una festa marinada per la cervesa Mestra de Mahou i una sèrie d'aperitius realitzats amb el toc especial d'estrelles Michelin.

Durant aquest cap de setmana, Mercat de Motors s'instal·la de nou al Museu de Ferrocarril. Entre les diferents activitats que es duran a terme en Mercat de Motors destaquen les Laze masterclass de la mà de José Guisado, un màster per aprendre a nuar les sabatilles de la forma més canalla. Amb la compra de tres consumicions, els assistents podran assistir a una interessant masterclass en la qual descobrir l'art de lligar-se els cordons de les sabatilles amb estil.

A més, es portaran de regal uns cordons personalitzats de Mahou. Els horaris de les masterclass són dissabte i diumenge de 13h a 15h i de 18h a 20h, tot això amenitzat amb música en directe de la millor música pop rock dels 80 amb Dj Alan Pohen!.

D'altra banda, els més cervesers cervesa tenen ara l'oportunitat de gaudir de les propostes gastronòmiques que els xefs del restaurant Treze han creat per als show-cookings de Saborería Mahou. Entre els diferents plats creats per maridar amb les cerveses de la gamma el públic podrà degustar algunes exquisideses com tàrtar de reig amb ají i llet de tigre pensat per Casimiro Blat o Llom de cangur rostit, de marge i suc de tòfona que acompanya Casimiro Ale.

a més, els amants dels plans més artístics gaudiran del 14 al 16 de setembre amb la Madrid Art Gallery Weekend. Durant aquest cap de setmana Madrid es convertirà en la capital de l'art contemporani europeu, amb la vuitena edició d'aquest esdeveniment que unirà als 14 centres d'art més importants de la ciutat, 46 galeries i més de 60 artistes.

< p> Alguns dels prestigiosos centres d'art que organitzaran tant visites privades com accions especials són: el Museu Thyssen, la Fundació Mapfre, la Fundació Telefònica o el Centre d'art Dos de maig, entre d'altres. Representat així les obres de més de 800 artistes.

Finalment i per acomiadar l'estiu, la novena edició del festival Bd Bici se celebrarà a Escorxador entre els dies 16 i 17. Aquest festival busca impulsar la bici com a mitjà de transport urbà sostenible i respectuós amb el medi ambient, l'ús més fomenta la vida sana i saludable. Al festival hi haurà tallers, música, competicions i espais per a gastronomia entre altres divertides sorpreses per conscienciar-nos de la importància de les bicis a la vida a ciutat.

Amb aquest tipus d'accions, Mahou, patrocinador oficial, segueix reafirmant el seu compromís amb la cultura i l'oci innovador, així com el suport a l'hostaleria aportant valor en termes de qualitat, experiències i notorietat.