Quantcast

Ens vam colar a la nova casa de Gran Hermano Revolution

Ens hem colat a la nova casa del reality més famós de la Televisió nacional.

Com tots els sabem la casa es convertirà en un personatge en la nova temporada del programa de tele realitat que presentarà, 1 any més, Jorge Javier Vázquez, vaixell insígnia de Mediaset.

pel que sembla aquest any promet ser diferent a tots els altres i per això presentarà una casa renovada i noves estratègies per a embolicar la ja de per si poc tranquils a Guadalix.

Com s'indica des ABC , Telecinco ja ha començat a promocionar l'espai i aquesta setmana ha llançat una nova promo en la qual es pot veure com uns suposats fans de «Gran Germà» entren a la casa per descobrir què ha canviat respecte a edicions anteriors.

Entre els descobriments, els espectadors de «GH» han pogut veure com seran les parets de l'habitatge i descobrir també un detall que donarà molt de joc: en el nou «GH» hi haurà piscina, preparin-se per sufocar els calentons.

els càsting per entrar a la nova casa de Guadalix van començar aquest estiu.

"Cada any ens plantegem quins han estat els que més han agradat a l'espectador l'any anterior i intentem tenir-ho en compte. Després de 17 anys, han passat per Guadalix persones de totes les edats, procedències i condició social. a nosaltres ens agraden els perfils amb els quals l'espectador no s'avorreixi i aquells que puguin ser identificables amb una majoria de la població. no obstant això, el més important, i en el que nosaltres no podem influir perquè no hi ha guió , és en les històries que sorgeixen entre ells », van reconèixer des Zeppelin, la productora del programa.