Quantcast

Els cinc fitxatges in extremis que podrien debutar a la Lliga

Torna la Lliga Santander amb la tercera jornada i amb moltes novetats de cara a l'inici de la mateixa. Molts dels fitxatges que es van tancar el dia del tancament de mercat podrien debutar ja amb els seus respectius equips. Cal destacar davant els nous, el retorn d'alguns coneguts com Bojan, Lucas Pérez, Sergi Darder, Sergio Sánchez, Amrabat i Didac Vila. Cal subratllar l'arribada de Jefferson Montero a la Lliga amb el Getafe i les cessions de Munir i Medrán l'Alabès.

Aquests són cinc dels jugadors que començaran el seu camí en l'elit del futbol espanyol:

Dembélé : d'aquesta llista, és el jugador que més ganes tenen tots els aficionats de veure-li en acció. El francès tindrà la complicada missió de rellevar Neymar i convèncer a l'afició barcelonista que és el fitxatge idoni per a l'equip. El seu debut seria ni més ni menys que en el derbi davant l'Espanyol.

Aquilani : Un rodamón del futbol aterra per primera vegada a la Lliga Santander i ho fa de la mà de la Unió Esportiva Las Palmas, equip en el qual aportarà la seva experiència i el seu talent que va esprémer en equips com Liverpool, Milan o Fiorentina. Ho farà costat de l'ex del Chelsea, Loic Remy.

Emre Mor : Tot un talent en brut aterra a Balaidos. El turc arriba cedit per part del Borussia Dortmund, que considera que la Lliga espanyola pot ser el seu trampolí perfecte per posar-se en l'aparador del futbol europeu. Ho farà al Celta de Vigo.

Boudebouz : El migcampista algerià ha estat el fitxatge més il·lusionant per a l'afició del Reial Betis Balompié. Encara no ha tingut l'oportunitat de debutar, tot i que Setien podria donar-li minuts al Madrigal davant el Vila-real diumenge que ve.

Januzaj : Les lesions li han impedit debutar amb la Reial societat, tot i que Eusebio podria posar-li de la partida a Riazor davant el esportiu. Januzaj era una promesa però es va estancar a Dortmund davant l'escassetat d'oportunitats que va tenir a Alemanya. La Reial pot ser un salt qualitatiu en la seva trajectòria professional.