Quantcast

S'estrena al Teatre Reina Victoria de Madrid "L'habitació de Verònica", una colpidora obra d'Ira Levin

Arriba a Madrid el estrena de l'obra teatral "L'habitació de Verònica", original de l'escriptor nord-americà Ira Levin, també autor de "la llavor del diable" i trampa mortal.

Es dóna la circumstància que aquesta obra es va estrenar el 1973 i des de llavors no ha deixat de representar-se a tot el món, havent estat vista per més de sis milions d'espectadors.

No obstant això, és la primera vegada que es representa a Espanya, exceptuant una breu temporada a Barcelona, ??en versió en català.

Ara s'estrena al Teatre Reina Victoria de Madrid interpretada per populars rostres de l'escena teatral, com són Antonio Albella i Lara Dibildos, i els joves actors Lucía Gil i Javier Pascual, sota la direcció de Rivard Reguant.

"l'habitació de Verònica" és una torbadora obra de suspens, dins d'una atmosfera inquietant que des del primer moment atrapa l'espectador, portant per laberints i girs argumentals inesperats, fins que al final tot es desvetlla i adquireix sentit. La confusió i l'angoixa acaben tenallant als espectadors, els que contemplen expectants i ansiosos el que està passant davant dels seus ulls.

La història comença amb els personatges Susan i el Larry, una parella jove que s'acaba de conèixer i està passant un dia festiu a les a fores de una gran ciutat. Tot d'una, un home i una dona se'ls acosten bocabadats, donat el gran semblança física de la Susan amb una noia anomenada Verònica, morta fa algun temps.

Li demanen a la Susan que els acompanyi fins l'antiga mansió els Brabissant i, un cop allà, ella encarni durant només una hora a Verònica, per alleujar el patiment de l'últim membre viu de la família …

l'elenc d'actors, deixarà a l'espectador clavat a la seva butaca, gairebé sense respiració, durant 90 colpidors minuts.