Quantcast

MYHYV: Yera perd pretendentes i es queda sol en el seu tron

El jove Yera Fonts se les prometia molt feliços.

Si abans de l'aturada estival estava, literalment, envoltat de dones guapes i pendents de la seva persona, el de Lanzarote es veu ara més sol que la una .

l'estiu li ha distanciat de diverses de les seves pretendentes i ha provocat dos abandons significatius i una bronca que deixarà empremta en el programa. I això, en aquest cas, és molt dir.

Les paraules de Yera assegurant que no ha trobat a faltar ni a Lina ni a Jessi, no ha caigut molt bé en les viceverses que han decidit passar del ' guaperes '.

En paraules de la pròpia Jessi: "l'amor propi està per sobre de tot i tu no m'has demostrat res ", sentenciava Jessi plantant a Fontes.

Una cosa semblant ha fet Lina, que ha al·legat que en vista que aquest no s'havia acordat d'ella era absurd que continués pretendiéndole.

Per si amb això no n'hi hagués prou, Ainhoa, la més veterana del tron, s'ha sentit gelosa a l'escoltar en paraules de Yera que la cita sense càmeres amb Jordina ha estat la millor que ha tingut.

I tot després de viure en primera persona com arribava amb esgarrapades a la seva cita! En definitiva: s'ha enfadat.

En aquest context es queda el tron ??de Yera a l'espera de conèixer si el de Joni també torna regirat després de la parada estival o no.

agafa't que vénen corbes!