Quantcast

US Open: Què no et pots perdre avui divendres

L'US Open encara la recta final i farà fora el teló diumenge amb la final del quadre masculí. Aquest divendres es disputaran les semifinals de tots dos quadres i tindran una peculiaritat com a mínim. En el cas del costat femení, només dos nord-americans es faran amb el títol, Madison Keys i Sloane Stephens, que van eliminar a Coco Vandeweghe ja Venus Williams, respectivament.

Per la seva banda, pel que fa als homes, pot donar-se el cas de tenir una final espanyola i que el títol d'aquest últim gran acabi a Espanya si Pablo Carreño i Rafa Nadal guanyen els seus respectius partits en semifinals davant Anderson i del Potro. Ho farà l'asturià a les 22:00 hora espanyola i el balear a les 23:30.

Mentrestant, a la final del dobles masculí també tindrem representació espanyola. Els López, Feliciano i Marc, van derrotar als germans Bryan (Mike i Bob) i s'enfrontaran aquesta tarda a la final el romanès Horia Tecau i l'holandès Jean-Julien Rojer.