Quantcast

Alt Urgell, 8 de setembre 2017: TRET DE SORTIDA A LES FINALS DE LA COPA DEL MÓN

Les finals de la Copa del Món de Canoe Eslàlom han donat el tret de sortida aquest divendres al matí al Parc del Segre de la Seu d'Urgell. El matí ha estat molt positiu per a la palista alturgellenca Núria Vilarrubla, que ha aconseguit acabar primera en les classificatòries per a les semifinals de C1. També s'ha classificat en primera mànega una de les joves promeses del piragüisme pirinenc, l'andorrana Mònica Dòria.

Abans de començar la competició, aquest dijous al vespre ha tingut lloc la cerimònia de benvinguda. Així, les 36 delegacions presents en aquestes finals han desfilat des de la plaça Patalín fins a la plaça dels Oms, acompanyats dels diables de l'Alt Urgell. Davant de l'ajuntament de la Seu d'Urgell han estat rebuts per desenes d'aficionats i veïns, així com per les autoritats municipals i els màxims responsables de les federacions espanyola i internacional de piragüisme. Les finals s'allargaran fins diumenge i l'accés al Parc del Segre és obert i gratuït.

Parlen al vídeo: MÒNICA DÒRIA, PALISTA