Quantcast

Espera durant una hora el pas d'un mític tren i un altre li amarga la tarda

Graham Linay, un amant dels trens antics esperar durant una hora per poder veure la famosa locomotora de vapor Flying Scotsman, però el seu goig es va truncar quan, al mateix temps que el tren passava, un altre tren d'alta velocitat va travessar la via i li va impedir observar el vell comboi.

Els fets van passar en una cruïlla ferroviari de Offord Cluny, Anglaterra.

El vídeo, penjat pel mateix Linay a Youtube, mostra com el Flying Scotsman s'acosta lentament i fumejant-vos amb una corba, però ràpidament la visió de l'home és bloquejada pel pas d'un altre tren de passatgers d'alta velocitat que va eclipsar completament a la locomotora. Cal tenir mala sort.

«Oh, maleït infern«, es pot escoltar en la gravació.

«Esperem una hora per tenir l'oportunitat de veure passar el Flying Scotsman«, va escriure Linay.