Quantcast

Andrés Suárez ajorna l'inici de la seva gira per problemes de salut

Andrés Suárez ha anunciat a través dels seus perfils en xarxes socials que l'inici de Des d'una finestra Tour haurà de ser ajornat per problemes de salut que requereixen una intervenció quirúrgica . Ingressat a l'Hospital Universitari Porta de Ferro (Majadahonda, Madrid), Suárez anunciava "amb llàgrimes als ulls" que els concerts d'Albacete i Mallorca hauran de ser ajornats per aquest motiu.

< p> el cantautor es troba a l'espera de la intervenció, però ja ha fet públic que espera estar de tornada als escenaris el proper 7 oct a Las Palmas de Gran Canària, sent solucionats durant els pròxims dies el problema amb les entrades venudes per als dos primers concerts de la gira cancel·lats.

l'artista gallec va triar una imatge a l'hospital al costat dels seus amics i companys per comunicar la notícia. Els rostres de Marino Sáiz, Luismi Baladrón i Andrés Litwin -músics que acompanyen Suárez a la foto- reflecteixen la tristesa del moment. Tristesa i tot mostrat també per Andrés, que escrivia: "Només us puc demanar perdó, a vosaltres ia cada gran professional que m'envolta i està immers en aquesta gira. No he pogut aguantar més . No us imagineu les ganes que teníem tots de començar ".

Galícia, font d'energia per a l'artista < / b>

Fa tan sols uns dies, Andrés compartia una nova imatge a les xarxes amb un contingut molt més positiu . La publicava des de Galícia i mostrava una de les seves salvatges platges. "Ja estic nou. En cinc dies comencen els assajos per #DesdeUnaVentanaTour. No us imagineu el que van suposar per a mi aquests deu dies en la meva arrel . A l'hèrnia li agrada l'albariño ", escrivia amb humor i una aparent salut recuperada.

Finalment, els problemes no han tingut solució natural i s'haurà de recórrer a l'operació.

El seu primer llibre, a prop de sortir a la venda

No totes les notícies són negatives per Suárez. Ahir mateix anunciava que Més enllà de les meves cançons (2017, Vers i conte), el seu primer llibre , veurà la llum en menys d'un mes.

el gallec es suma a la llarga llista de cantautors i compositors que aparquen temporalment la música i el ritme i es dediquen a escriure tant en prosa com en vers. Marwan, Electric Nana , Luís Ramiro, Zahara o Mikel Izal són alguns dels exemples més recents.